KESÄKUUN 2007 UUTISIA
Uudet jutut löydät täältä

Takaisin arkistoon pääset täältä


Maitolaiturikahvilan kesäkausi avattu!
     
Pyterlahden kyläläiset ja ohikulkijat pääsivät nauttimaan sunnuntaina 20.5. kesän ensimmäisistä maitolaiturikahveista, kun Opistonmäen maitolaiturilla tapahtui. Ajoittain jopa puuskaiseksi myrskytuuleksi yltynyt sääkään ei tahtia haitannut. Maitolaiturihenkilökunnan päällä nähtiin vastavalmistuneet Pyterlahti-paidat ja palvelu pelasi kuten aina ennenkin.

Kuvat Hellevi Karhula

päivitetty 23.5.2007 klo 16.12

 
       
Pyterlahden mopokerho kesäretkellä      
Sunnuntaina 3.6.2007 Pyterlahden Pärinäpojat tekivät kesän ensimmäisen moporetken. Lähtö tapahtui klo 9 Opistonmäen maitolaiturilta ja reitti kulki eri puolilla Virolahtea. Kuten kuvista näkyy, reitin varrella käytiin myös perinteisellä visiitillä Rajahovissa ja pääsipä kesäretken kokoonkutsuja myös kokeilemaan trampoliinia. kuvat Matti Ihalainen
 
päivitetty 7.6.2007 klo 12.07
     
Tiivistahtinen pyöräretki suuntautui Vaalimaalle  
Kovakuntoiset vajaat parikymmentä pyöräilijää reippailivat kesäkuisena iltana Vaalimaalle. Matka joutui tasaiseen tahtiin, mutta välillä ehdittiin myös pysähtyä ja nauttia Keipintien kohdalla sijainneen "mehuaseman" antimista. Toimittajan saamien tietojen mukaan pyöräilijät saivat huokeaan hintaan mehua ja korvapuusteja.  
       
päivitetty 20.8.2007 klo 11.40      
       
Maitolaiturikahvilan kesäkausi jatkuu
     
Maitolaiturikahvilan kesäkautta jatkettiin kesäkuussa 10.6. ja 24.6.2007. Asiakkaita riitti tungokseen asti, mutta palvelun kerrotaan pelanneen - tästä kertonee tippikellon tiheä sointi. Maitolaiturikahvila sai myös runsaasti julkisuutta kuluneella viikolla, kun Kaakonkulma uutisoi näyttävästi Pyterlahden hienosta erikoisuudesta. Jäämme odottelemaan seuraavaa maitolaiturikahvilaa ja Pyterlahden Maitolaiturijuoksua, Pyterlahden kansallisjalkineet jalassa tietenkin.

päivitetty 2.7.2007 klo 11.28

 
Näytteillä oli myös historiallista traktorikalustoa (kuva Hellevi Karhula) Maitolaiturikahvila on herättänyt myös lehdistön kiinnostuksen (kuva Hellevi Karhula)  
 
Maitolaiturilla saatiin nauttia myös elävästä musiikista, kun Jenni Viljasuo soitti asiakkaille 24.6. (kuva Hellevi Karhula) Asiakkaita riitti tungokseen asti, mutta tiettävästi tilaukset toimitettiin pöytään 10 minuutin määräajassa. (kuva Maria Ihalainen)  
       
Luonnossa tapahtuu  kuvat Hellevi Karhula
Kurjet vierailivat pyterlahtelaisella pellolla kesäkuun alkupuolella Pienet jänikset ovat ilmestyneet pihapiireihin
   

päivitetty 2.7.2007 klo 11.38

 

 
Lipunnosto aloitti Pyterlahden juhannuksen        
Juhannusaattona Pyterlahdessa kokoonnuttiin Museon puistoon aloittamaan keskikesän juhlinta arvokkaalla lipunnostolla. Ennen lipunnostoa kuultiin radiotoimittaja Matti Haran selostamana juhannusaaton tunnelmia Pyterlahdesta. Lippu nostettiin salkoon juhlallisesti musiikin säestyksellä kellon lyödessä 18.

 

Paikalle oli kokoontunut runsaasti yleisöä Osa oli saapunut paikalle juhannusjuhlan henkeen soveltuvilla ajoneuvoilla Lipunnoston suorittivat Leo Karhula (vas.) ja Lasse Mäkinen Pekka P. Suurpää ja Ari Vainio olivat varustautuneet juhlaan kunniamerkein.
       
 
Virallisen osuuden jälkeen oli mahdollista tanssahdella juhannusaattoa varten rakennetulla tanssilavalla ja karkelot jatkuivat Opistonmäellä karaoketanssien merkeissä.
Lipunnosto tapahtui tasan kello 18.00.
kuvat Hellevi Karhula ja Maria Ihalainen
  Juhannustanssit aloitettiin heti lipunnoston jälkeen Parhaimmillaan lavalla oli yhteensä kolme tanssiparia.
päivitetty 2.7.2007 klo 11.59    
 
etusivu | ajankohtaista | Pyterlahti-info | uutisia | kylätoimintaa | Aino & Reino | palveluhakemisto | matkailukohteita | luonto | historiaa | tekijän terveiset | tapahtuma-arkisto | vieraskirja | sivukartta | sivujen toteutus |