KEVÄÄN 2010
UUTISIA
 
Uudet jutut löydät täältä

Takaisin arkistoon pääset täältä

 

El Reinos järjestäytyi suuren maailman tyyliin

 
Uutinen löytyy mopokerhon omilta uutissivuilta, eli täältä.

päivitetty 31.10.2010 klo 14.27
 

Ilmoittautuminen Aino ja Reino -maantiejuoksuihin on alkanut

Valmistautuminen elokuisiin Aino ja Reino -maantiejuoksuihin on alkanut. Myös kisaorganisaatio on valmis aloittamaan juoksujen järjestelyn ja näin ollen ilmoittautumisaika on alkanut. Tänäkin vuonna reippailemaan tai juoksemaan Aino- tai Reino-tossut jalassa pääsee ennakkoilmoittautumalla.

Lisää tietoa tapahtumasta ja ilmoittautumisohjeet löytyvät Aino ja Reino -maantiejuoksu 2010 -sivujen kautta, eli täältä.

päivitetty 26.4.2010 klo 14.01
 

 
Aino ja Reino -kisaorganisaatiosta paljastus - tossutarkastaja yllättää 

Kuluneella viikolla Aino ja Reino -maantiejuoksujen kisaorganisaatiosta kantautui tieto, että kisojen virallinen tossutarkastaja Olli Suurpää on starttaamassa mukaan kisamatkalle suoritettuaan ensin oman tehtävänsä tossujen tarkastajana. Vaikka virallinen tossutarkastaja huolehtii tossujen tarkastamisesta kuten aiemmissakin kisoissa, järjestäjät ovat haasteen edessä - heidän täytyy löytää taho, joka on pätevä tarkastamaan tossutarkastajan tossut... Lisää aiheesta virallisilla Aino ja Reino -maantiejuoksu 2010 -sivuilla, jotka ovat täällä.

päivitetty 3.5.2010 klo 13.19

   
Pyterlahti vastaanotti lakitushaasteen

Vapunpäivänä 1.5.2010  Johannes Takasen puistossa Virojoella Johannes Takasen patsas sai baskerin kutreilleen perinteisessä lakitustilaisuudessa. Tällä kertaa lakittajina toimivat Virolahden Sammon edustajat. Tilaisuudessa julkistettiin myös seuraavan vuoden lakittajat: vuonna 2011 Johannes Takasen patsaan lakittajina saavat kunnian toimia pyterlahtelaiset. Haastetta kunniatehtävään olivat vastaanottamassa Pyterlahden Kulttuurikyläyhdistyksen puheenjohtaja Tero Viljasuo ja hallituksen jäsen Päivi Kivelä.

 

päivitetty 2.5.2010 klo 22.01

Kuvat
Pekka Rintelä

   
Siivoustalkoissa tehtiin puhdasta jälkeä

Perjantaina 7.5.2010 järjestettiin perinteiset siivoustalkoot, jossa pistettiin tienvieriä ja Museon ympäristöä kesäkuntoon. Vetisiä sääoloja uhmaten talkooporukka uurasti haravien ja kottikärryjen kera ja puhdasta tuli - kuten kuvakin osoittaa...

 

päivitetty 8.5.2010 klo 22.13


Kuva
Seppo Rintelä

Vauhtia ja cup-pisteitä Museon maastossa

Kisa-osaston vuotuiset maastojuoksut kisattiin lauantaina 8.5.2010 Museon maastossa. Paikalle oli saapunut paljon reippaita juoksijoita sekä huolto- ja kannustusjoukkoja. Kilpailu käytiin kunkin sarjan keskinäisenä kilpailuna eikä juoksijoille otettu aikoja. Osallistujat palkittiin urakastaan pikkupalkinnoin ja cup-pistein. Yleisö pääsi aurinkoisen sään ja vauhdin hurman ohella nauttimaan mehu- ja kahvitarjoilusta.
Reittitarkastus suoritettiin suurella joukolla.
Kisamaastossa meno oli vauhdikasta
ja myös maaliin tulot tehtiin tyylillä - Reino-tossut jalassa tietenkin.
Palkintojenjaon yhteydessä oli aikaa myös poseerata.

Kuvat
Seppo Rintelä

 
MAASTOJUOKSUT 8.5.2010 PYTERLAHTI
TULOKSET
TYTÖT 4 v
1. Venla Mäkelä
POJAT 4 v
1. Lassi Pärtty
2. Vili Palonen
3. Lassi Hanski
4. Sulo Saarilaakso
   
TYTÖT 6 v
1. Milja Mäkelä
   
POJAT 6 v
1. Jere Palonen
   
TYTÖT 8 v
1. Laura Hanski
   
TYTÖT 10 v
1. Anniina Pakkanen
2. Wilma Viljasuo
   
TYTÖT 14 v
1. Essi Rinnemaa
2. Elina Mäkelä
   
 
POJAT 12 v
1. Juho Mäkelä

 

NAISET
1. Sanna Palonen
2. Irma Maattola

 

MIEHET
1. Lasse Mäkinen
   

 

 
Päivitetty cup-tilanne:
 

päivitetty 8.5.2010 klo 22.11

 

etusivu | ajankohtaista | Pyterlahti-info | uutisia | kylätoimintaa | Aino & Reino | palveluhakemisto | matkailukohteita | luonto | historiaa | tekijän terveiset | tapahtuma-arkisto | vieraskirja | sivukartta | sivujen toteutus |