LOPPUKESÄN JA SYKSYN UUTISIA
Uudet jutut löydät täältä

Takaisin arkistoon pääset täältä

 

Santaniemi tapahtumien keskipisteenä elokuussa
Santaniemen ranta toimi Pyterlahdessa tapahtumien keskipisteenä helteisellä elokuisella viikkolla, jolloin rannassa vietettiin onkikilpailuja ja rantailtaa. Maanantaina 7.8. kisattiin onkikilpailussa, johon osallistui kuusi kilpailijaa. Tulokset löytyvät Kaakonkulmasta.

Torstaina 10.8. vietettiin rannassa kylän perinteistä rantailtaa, jossa kisailtiin saappaanheitossa, tikanheitossa, kolikkokisassa sekä soutuviestissä. Soutuviestin voiton nappasi jälleen kerran Pohjoisen joukkue. Kisailun ja leppoisan jutustelun lomassa pidettiin myös arpajaiset sekä nautittiin herkullisesta tarjoilusta.

 

  Onkikilpailun osanottajia Rantailtaa vietettiin perinteisin tavoin
Rantailta täytti Santaniemen rannan. Tikkakisaa seurattiin tarkasti.
päivitetty 10.10.2006 klo 11.49

 

 

Suurin osa kilpailijoista onki isolta laiturilta. Saappaanheittopaikan yleisöä

"Maitolaituriyhtiön" kesäkausi on päättynyt

"Maitolaituriyhtiön" kesäkauden päättäjäisiä vietettiin syyskuussa. Maitolaiturikahvila ilahdutti useana kesäsunnuntaina ohikulkeneita paikallisia ja ulkopaikkakuntalaisia vierailijoita ja tarjosi kahvin lisäksi myös mukavaa tunnelmaa mm. musiikin myötä. Kulunut kesä olikin lämmin ja hyvin antoisa; Museonmäki saa "Maitolaituriyhtiön" lahjoituksen myötä uuden lipputangon ja lipun komistamaan Museon takapihaa.

"Maitolaituriyhtiöt" haluaa kiittää asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan kuluneesta kesäkaudesta!

päivitetty 28.9.2006 klo 13.35

 
 
Vierailukuvia Vaivarasta

Joukko Pyterlahden kyläläisiä vieraili syys-lokakuun vaihteessa viikonlopun ajan ystävyyskunnassamme Vaivarassa, Virossa. Matkaa taitettiin uudelle lauttayhteydellä Kotkasta Sillamäeen.

Vierailun aikana tutustuttiin Narvan kaupunkiin ja linnaan sekä linnassa olevaan museonäyttelyyn. Vieraille oli järjestetty ohjelmallinen illanvietto, jossa laulettiin, leikittiin ja pelattiin hyvän ruuan ja seuran merkeissä. Vieraanvarainen vastaanotto lämmitti kovasti matkalaisten mieltä; illanviettoon oli saapunut paikalle paljon vaivaralaisia tutustumaan ystävyyskyläläisiin. Illan aikana opiskeltiinkin ahkerasti suomea ja viroa puolin ja toisin.

Matkaa tehtiin meren yli Kotkasta Sillamäeen. Seurantalolla vietettiin ohjelmallinen ilta,
Yleiskuvaa kylästä  
jossa leikittiin erilaisia leikkejä ja jossa naiskuoro esitti vieraille ja yleisölle musiikkikappaleita.
  
Retken aikana tutustuttiin myös Narvan linnaan. Joen toinen puoli kuuluu Venäjälle.
 

Matkan aikana tutustuttiin myös kylpytynnyriin, joka testattiin ja todettiin hyväksi. Vastakunnostetun saunan edustalle kaavaillaankin nyt omaa kylpytynnyriä.

"Oru parkin" puistoalueella
 
     

 

päivitetty 13.10.2006 klo 14.29

 

Sivujen osoite muuttuu!!

Kuten jo aiemmin kaavailtiin ja arvattiin, sivujen osoite tulee muuttumaan. Lähiviikkojen (16.10->) aikana sivut siirretään osoitteeseen:

http://users.jyu.fi/~lejorint/

 Sivut näkyvät kyllä vielä jonkin aikaa tässäkin osoitteessa, mutta yliopiston verkkouudistuksen takia en pääse päivittämään enää www.cc.jyu.fi/~lejorint olevia sivuja. Siksi ne siirretään nyt users-osoitteeseen. Eli kyseistä linkkiä painamalla tai kyseisen osoitteen osoiteriville kirjoittamalla uusille sivuille pääsee (13.10.2006 klo 14.30 vielä testisivu). HUOMAA, että www-alkua EI tule ollenkaan osoitteeseen (suoraan http://users ->)

Lisätietoja saa sivujen tekijältä ja kyläyhdistyksen puheenjohtajalta.

päivitetty 13.10.2006 klo 14.35


Tervetuloa uusille sivuille!!

Sivujen siirto onnistui suunnitelmien mukaan ja tästä eteenpäin sivut toimivat vain täällä http://users.jyu.fi/~lejorint -osoitteessa.

päivitetty 16.10.2006 klo 13.10

 
etusivu | ajankohtaista | Pyterlahti-info | uutisia | kylätoimintaa | Aino & Reino | palveluhakemisto | matkailukohteita | luonto | historiaa | tekijän terveiset | tapahtuma-arkisto | vieraskirja | sivukartta | sivujen toteutus |